Рекомендовані товари
Видавництво: Express Publishing
Артикул: 9781471560958
Електронна версія книжки з усіма супутніми матеріалами.
Лексичний посібник для працівників в сфері громадського харчування, які хочуть поліпшити свої навички спілкування англійською мовою в робочому середовищі. Посібник об'єднує спеціалізовану лексику і робочий контекст на уроках англійської мови, щоб сформувати необхідні для кар'єри мовні навички. Охоплює широкий спектр тем, таких як частини ресторану, прийом замовлень, приготування їжі, обслуговування, варіанти кар'єри та ін.
Ключові особливості:
· підручник містить три рівні складності (під однією обкладинкою): Elementary (Book 1), Pre-intermediate (Book 2), Intermediate (Book 3)
· пропонує для освоєння понад 400 термінів і фраз
· розвиває всі чотири мовні навички: читання, письмо, аудіювання, говоріння
· кожен юніт містить тест на перевірку читання, аудіювання, лексики
· забезпечує письмову та усну практику
· покрокова структура уроку
· безліч реалістичних текстів для читання
· характерні для професії діалоги
· в кінці кожного рівня міститься повний глосарій термінів і фраз
· книга для вчителя містить відповіді та аудіо скрипти
· аудіо-диски містять записи всіх діалогів
Copyright © 2011-2022 Центр іноземної літератури
Приймаємо всі види оплати
Кошик